Hlavní obsah

Piráti nejsou jen v Karibiku

Novinky, DIRECT Pojišťovna, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte ten pocit, že máte vše pod kontrolou?

Článek

Jedete po dálnici. Stěrače rytmicky stírají kapky deště, ale vám to nevadí. Předjíždíte jen kvůli plynulosti jízdy. Najednou se odněkud přiřítí pirát. Rychle mu uhnete. Vaše auto se rozhoupe a vás napadne, jestli vážně máte vše pod kontrolou.

Jiří a jeho rodina si vyrazili s přáteli na hory. Večer na chalupě Jiří vyprávěl svoji nepříjemnou příhodu z cesty. „Byla to pohoda. Plná nádrž, ruce pevně na volantu, klidná jízda. A vtom se objevil ten blázen,“ dramaticky popisuje Jiří. Jel nejvyšší povolenou rychlostí a Jiřího několikrát problikal a protroubil.

Příhoda vyvolala diskuzi o pojištění auta v případě nehody. Známí vyprávěli o výhodách havarijního pojištění MAXI od DIRECT Pojišťovny. Pokud si pojistku sjednáte online, nebo po telefonu, dostanete navíc ke stávající kampani bonus v podobě GPS navigace zdarma. Manželku Jiřího zaujalo, že v případě krádeže je automaticky zdarma kryta i dětská autosedačka až do limitu 3 tisíce Kč. A když je nadšená Jiřího manželka, je nadšený i Jiří. „Se dvěma dětmi je balíček DIRECT auto MAXI přesně pro nás,“ dodává Jiří.

Přejít k DIRECT Pojišťovně je jednoduché. Na webových stránkách DIRECTu je kompletní návod, který vám pomůže převést auto za 7 minut.

Výběr článků

Načítám