Hlavní obsah

Nákladní vozy Avia se vyrábí v moderním závodě v Letňanech

Komerční článek

Vysoká kvalita výroby byla pro Avii typická vždy, v posledních letech se pražský výrobní závod stal i díky investicím do nové linky a lakovny a systematické péči o ochranu přírody a zdraví špičkovou základnou.

Článek

Vysoká kvalita výroby a tím pádem i důvěra v kvalitu výrobků se pak promítá do záručních podmínek na vozidla. “Tři roky na kompletní vozidlo bez omezení kilometrů je naprosto nadstandardní záruka na trhu nákladních automobilů nejen v ČR, ale v celé Evropě. Navíc záruka na prorezavění kabiny osm let, kterou Avia poskytuje, je zcela výjimečná a je dána ojedinělou technologií výroby kabiny - Avia je jediný výrobce nákladních vozidel na světě, který na všechny díly kabiny používá pozinkovaný plech. V kombinaci s kataforicky nanášeným primárním lakem, plničem a krycím lakem vzniká kabina srovnatelná s karoserií osobního vozidla.“, vysvětluje výrobní ředitel Avia Ashok Leyland Motors s.r.o.

Petr Znamenáček a dodává, že všechny barvy používané při výrobě kabiny jsou vodou ředitelné. Osvědčení "Bezpečný podnik" navíc dokladuje, že ve společnost má zaveden funkční systém řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, který odpovídá nejen českým předpisům, ale též požadavkům uplatňovaným v zemích EU.

Více zde.

Výběr článků

Načítám