Hlavní obsah

Vyplatí se zůstat zdravý

Novinky, ING Management Services s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Napadlo vás někdy, proč mít životní pojištění, když se vám nic nestane? Na tuto otázku známe odpověď. ING Pojišťovna totiž své klienty odměňuje bonusy za bezeškodní průběh.

Článek

Dnes se běžně setkáváme s bonusy za bezeškodní průběh u neživotních pojištění,

například u pojištění auta, bytu či chalupy. V oblasti životního pojištění zatím není tento benefit běžný a jeho přiznávání řeší pojišťovny odlišně. ING Pojišťovna nabízí u vybraných připojištění bonus za bezeškodní průběh, který je ve výši 10 % až 50 % ze zaplaceného pojistného. Tato připojištění lze sjednat ke všem typům životního pojištění.

Za každý rok, kdy se vám nic nestane, dostanete zpět 10 % z pojistného zaplaceného na vybrané připojištění. Pokud dojde k nenadálé situaci a řešíte pojistnou událost, i tak můžete v dalším roce získat bonus. Všechny získané bonusy shromažďujeme a vyplatíme je na konci pojištění. U denních dávek v případě plného invalidního důchodu následkem úrazu vracíme na konci pojištění klientovi dokonce 50 % ze zaplaceného pojistného, pokud v průběhu pojištění nenahlásil pojistnou událost.

Více informací najdete na www.ingpojistovna.cz/bonusy.

Výběr článků

Načítám