Hlavní obsah

Holicí strojek nebo žiletka: co si vybrat pro dokonalé holení?

Novinky, Philips Česká republika, s.r.o.

Chcete se vyhnout zarudlé pleti a zarůstajícím vousům? Zvolte holicí strojek Philips AquaTouch. Nyní ho můžete vyhrát v soutěži na Vyjadrito.cz.

Článek

Třídenní strniště je možná pro někoho sexy, s plnovousem můžete působit důstojně, ale to, o co většina mužů usiluje každé ráno před zrcadlem, je dokonale hladké oholení bez podráždění. Používáte-li žiletku nebo břitvu, nejspíš se nevyhnete nepříjemnostem jako je zarudlá pleť, zarůstající vousy nebo drobná říznutí. Řešení vám nabízí nový holicí strojek Philips AquaTouch, navržený pro dokonalé oholení bez podráždění, jak na sucho, tak na mokro – můžete ho používat i ve sprše. Navíc je bezšňůrový a na jedno oholení mu stačí pouhé tři minuty nabíjení.

Právě nyní můžete holicí strojek Philips AquaTouch vyhrát v soutěži na stránkách Vyjadrito.cz. Seznámíte se tu s Filipem, mistrem ve vyjadřování, který si ví rady v každé situaci. Předvede vám, jak zapůsobit na tchyni, jak sbalit slečnu na filmovou romantiku nebo jak jí dát sbohem jako pravý Ital. A ukáže vám také, jak důležité je každé situaci přizpůsobit svůj zevnějšek.

Soutěžte na Vyjadrito.cz a vyhrajte holicí strojek Philips AquaTouch!

Výběr článků

Načítám