Hlavní obsah

Hravá snídaně s méďou Brumíkem je na světě

Pro všechny maminky, pro které je občas vymýšlení ranní snídaně pro malé děti opravdovým oříškem, máme dobrou zprávu. S novinkou BeBe Brumík Snídaně totiž během leckdy hektického rána vykouzlí rychlou a hravou snídani do minutky.

Článek

Oblíbená piškotová svačinka BeBe Brumík má o polovinu většího brášku BeBe Brumík Snídaně, který přichází, aby se stal hravou součástí chutné dětské snídaně. Je totiž vyroben s přidáním celozrnné mouky a obsahuje i mléčnou složku. Díky jednoduchému způsobu otevírání si Brumíka Snídaně navíc zvládnou na talířek připravit i děti a maminky pak mohou k snídani už jen nakrájet kousek ovoce, přidat jogurt a k pití dát třeba čaj.  BeBe Brumík Snídaně neobsahuje žádná barviva ani konzervanty a malí rošťáci si pochutnají hned na dvou nejoblíbenějších dětských příchutích vanilkové nebo meruňkové. Vyzkoušejte třeba tento Brumíkův nápad na veselou dětskou snídani a uvidíte, že si ji vaše děti zamilují na první dobrou.

Brumíkova speciální mňamka

Spolu s Brumíkem Snídaně s vanilkovo-tvarohovým krémem podávejte malému šikulovi plátky jablek s krémem ze žervé a do hrnečku ovocný čaj (Jablka se žervé: Z jablka odstraníme jádřinec, nakrájíme na plátky, které polijeme krémem ze žervé. Ten připravíme tak, že žervé našleháme s mlékem a dochutíme medem.)

Výběr článků

Načítám