Hlavní obsah

Nová patentovaná technologie WMF Cool+ mění zažité způsoby vaření

Novinky, KULINA s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vaření už dávno není jenom o přípravě jídla. Je to životní styl. Dnes je vaření spíše emocionální zážitek a kuchyň se stává ústředním bodem moderní domácnosti. Proto jsou kladeny na nádobí stále větší požadavky z pohledu funkčnosti a designu.

Článek

Patentovaný systém rukojeti Cool+ od německé prémiové značky WMF je dalším příspěvkem do moderní a praktické kuchyně. Díky speciálnímu silikonovému materiálu jsou ucha dokonale tepelně izolovaná od těla hrnce a nedochází tak k zahřívání ani po velmi dlouhé době vaření.

Na největší evropské oborové výstavě Ambiente, která se každoročně koná v německém Frankfurtu nad Mohanem, byla nainstalovaná infra kamera, která snímala teplotu hrnce při neustálém zahřívání na indukčním sporáku. Ani po mnoha hodinách nedocházelo k téměř žádnému ohřátí uch hrnce. Výhody takového nádobí jsou zřejmé. Nemusíte si dělat starosti s chňapkou, při manipulaci s hrncem jako je vylévání nebo odstavení z plotýnky máte mnohem jistější úchop holýma rukama a samozřejmě velmi důležitá je také bezpečnost nejenom vůči dětem v domácnosti.

Technologie Cool+ je na nádobí velmi dobře vidět díky červeným spojům, podtrhuje tak moderní a atraktivní design. Díky speciálně vyvinutému materiálu je nádobí vhodné pro každodenní mytí v myčce na nádobí a také jej můžete bez problémů používat v troubě do teploty 250°C.

V aktuální nabídce značky WMF jsou dvě řady nádobí vybavené touto unikátní technologií Cool+. Robustní série WMF Premium One je určena pro nejnáročnější zákazníky, vyniká přísně funkčním designem a mimořádnou tloušťkou nerezové oceli, jednotlivé hrnce jsou stohovatelné. Novinkou letošního podzimu je cenově dostupnější řada WMF Quality One v tradičnějším designu a se skleněnou poklicí. Zachovává si všechny vlastnosti, které očekáváte od nádobí tak věhlasné značky, jako je WMF. Tedy perfektní zpracování, sendvičové dno pro všechny typy sporáku včetně indukce a leštěná nerezová ocel nejvyšší kvality.

Sadu 4kusů nádobí WMF Premium One zakoupíte za 10.864,- Kč, sada 4kusů WMF Quality One pak stojí 6.780,- Kč. Nádobí můžete zakoupit v internetovém obchodě Kulina.cz, který značku WMF na českém internetu prodává exkluzivně.

Výběr článků

Načítám