Hlavní obsah

Překvapení každý den s novou službou freeSAT

Novinky, UPC Česká republika a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Češi i Slováci se mohou již 2 měsíce těšit ze zcela nového přístupu k zákazníkům a flexibilní možnosti sledování televize. V atraktivním balení v podobě nového designu a zábavnějšího loga, nyní navíc s ještě lákavějším obsahem - společnost UPC DTH s.à.r.l. představila službu freeSAT.

Článek

Omezují vás aktuálně nabízené programové balíčky? V současné době na českém trhu neexistuje poskytovatel satelitní televize, který by nabízel širší skladbu programových kanálů. Navíc již nemusíte volit mezi nabídkou a kvalitou, služba je dostupná na celém území České republiky a v digitální kvalitě včetně možnosti HD. Není nic jednoduššího než si vychutnat zábavu bez kompromisů a zkrátka kdekoliv a kdykoliv. Vaší jedinou starostí je rozhodnout se, na jaký kanál se budete dívat.

„Snažíme se našim klientům vyjít vstříc ve všech oblastech a chceme uspokojit jejich poptávku po produktu se zajímavým domácím a mezinárodním obsahem i  bez měsíčních poplatků. Také bych rád zdůraznil naši kvalitní péči o zákazníky a atraktivní ceny. Nové logo v sobě snoubí veškeré znaky kvality známé u naší předchozí značky UPC Direct, ale hlavní sdělení je jasné, nyní je možné získat skvělý zážitek ze sledování televize i bez měsíčních poplatků, stejně jako další doplňkové služby,” komentuje nový přístup k poskytování satelitního vysílání Managing Director UPC DTH s.à.r.l., Magnus Ternsjö.

Ten, kdo se rozhodne pro službu freeSAT, tak uvítá pozitivní změnu oproti stávající konkurenční nabídce především v podobě značné úspory financí, kdy neplatí žádné měsíční poplatky nebo u některých balíčků získává v ceně pronájem set top boxu a instalaci zdarma. Novinka přináší zábavu bez starostí a komplikací. Zákazník si může službu pohodlně nastavit z domova prostřednictvím webové stránky www.freesattv.tv nebo zákaznické linky. Partnerské call centrum společnosti UPC DTH navíc bylo nedávno oceněno za vynikající kvalitu služeb v mezinárodní soutěži Contact Center World Awards. Novinka v podobě FreeSAT TV je tak zkrátka „troublefree“.

Pro více informací o programových balíčcích navštivte http://cz.upcdirect.com/satelitni-televize/ nebo nás kontaktujte prostřednictvím zákaznické linky na telefonním čísle 222 999 900.

Výběr článků

Načítám