Hlavní obsah

Na spořicím účtu až 2,35 % p.a. Spořte výhodně a bezpečně

Novinky, LBBW Bank CZ a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšlíte jak výhodně a bezpečně uložit vaše úspory? Již vás nebaví nejistý vývoj na akciových trzích? Úrokové sazby na spořicích účtech pomalu rostou a my vám poradíme, jak chytře a bezpečně spořit.

Článek

Hledáte bezpečný přístav pro své úspory, ale chcete, aby se vaše peníze i nadále zhodnocovaly a měli jste je v případě potřeby rychle k dispozici? Dobrou volbou je spořicí účet. Konkurenční boj mezi bankami se přiostřil a sazby letí nahoru. Poslední novinkou je IQ spořicí účet od LBBW Bank s opravdu nadstandardním úrokem ve výši 2,35 % ročně pro vklady od 100 000 Kč. Úroky vám připisují měsíčně a vaše peníze tedy rostou rychleji. Na rozdíl od termínovaných vkladů máte díky krátké měsíční výpovědní lhůtě peníze i rychle k dispozici.

Nepotřebujete běžný účet, založení, vedení i zrušení spořicího účtu jsou zdarma stejně jako vklady v hotovosti a všechny domácí příchozí transakce. Díky internetovému bankovnictví máte neustálý přehled o svých financích. Stačí zajít na kteroukoliv pobočku LBBW Bank a založit si IQ spořicí účet. Vklady v bance jsou dle zákona pojištěny až do výše 100 000 eur, tedy 2,5 milionů Kč. IQ spořicí účet je velmi bezpečnou a zároveň výhodnou volbou.

Více na www.LBBW.cz

Výběr článků

Načítám