Hlavní obsah

Ani v trezoru není tak bezpečno

Komerční článekMasterCard Europe

Každoroční shon při nakupování vánočních dárků je pro většinu z nás stresujícím zážitkem. Pokud jste se tedy rozhodli prožít Vánoce naprosto v klidu, je pro vás řešením internetové nakupování. K online nákupům můžete využít svou platební kartu.

Článek

Při nákupu přes internet věnuje většina z nás největší pozornost výběru toho správného zboží za nejlepší cenu. Placení za zboží už zvládáme automaticky, s jedním okem zavřeným. Chyba! Právě v momentě placení bychom totiž měli zbystřit. Že je nejrychlejší a nejpohodlnější platit kartou, o tom se snad přesvědčila už většina z nás. Důležité ale je postarat se i o bezpečnost této platby. Ale ani to není žádný oříšek. Stačí si ohlídat, že před zadáváním citlivých údajů o vaší kartě (číslo karty, datum platnosti a CVC kód) je na stránce obchodníka zobrazeno logo  MasterCard® SecureCode™. Tento systém totiž garantuje, že se k citlivým údajům nedostane nikdo neoprávněný a platba je absolutně bezpečná. V praxi to vypadá tak, že údaje, které do systému zadáte, se neukládají na stránkách obchodníka, ale odcházejí zašifrované přímo do banky, která pak následně informuje obchodníka o schválení platby. Některé banky nyní nově propojily systém MasterCard SecureCode přímo s platební kartou. V tomto případě vám při nákupu přes internet přijde na mobilní telefon SMS zpráva s unikátním kódem, který zadáte do systému při nákupu v e-shopu. Díky tomuto rychlému řešení máte garantovánu bezpečnost platby a zároveň můžete využívat všechny výhody, které jsou s platbou kartou spojené.

Tip odborníka

S cílem podpořit internetové nakupování a především online placení kartou spustili jsme v České republice speciální marketingovou kampaň. Ta běží od 1. listopadu do 15. prosince 2011. Pokud se držitelé karty MasterCard rozhodnou zaplatit kartou v online obchodech beinstyle.cz, bigbrands.cz, champagne-store.cz, dnesnebonikdy.cz nebo pelikan.cz, získávají automaticky zajímavé benefity a slevy.

Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko

Proč platit na internetu kartou?

  • ·        jednoduché a pohodlné použití
  • ·        bezpečné a transparentní placení
  • ·        možnost využití výhod a dodatečných služeb          (např. slevy, prodloužená záruka atd.)
  • ·        důvěra v zabezpečení MasterCard SecureCode·

Seznam e-shopů a jejich výhod

beinstyle.czLuxusní vánoční balení
bigbrands.czPoukaz na 200 Kč na další nákup
dnesnebonikdy.cz10% sleva na nákup
champagne-store.czAž 15% sleva na nákup
pelikan.czPoukaz na 750 Kč na ubytování

Výběr článků

Načítám