Hlavní obsah

Společnost PPL CZ dokazuje, proč je dlouhodobě jedničkou na trhu

Novinky, PPL CZ s.r.o.

Platba doběrečného kartou – s PPL žádný problém.

Článek

Od loňského října nabízí PPL společně s Českou spořitelnou možnost úhrady dobírky platební kartou. Platebním terminálem jsou vybavena všechna vozidla PPL CZ, kterých je více než 1000. Platba kartou zrychluje proces předání zásilky, ale především eliminuje starost příjemce o nutnost připravené hotovosti. Za rok jsme provedli okolo 130 tisíc transakcí v celkovém objemu 348,69 mil. Kč. Podmínkou je, aby novou službu podporoval i internetový obchodník, u kterého si klient zboží objednal.

INFORMACE O ZÁSILCE KROK ZA KROKEM

Pro větší informovanost a pohodlí příjemce jsme rozšířili službu „Automatické komunikace“, prostřednictvím které Vás již nyní zdarma informujeme o doručování zásilky formou telefonátu nebo SMS. Nově od nás příjemce obdrží první informativní email s harmonogramem doručování zásilky již den před samotným doručením. Pokud se zásilku nepodaří doručit napoprvé, budeme pravidelně příjemce informovat emailem nebo SMS o pohybu zásilky, dokud nedojde k úspěšnému doručení. Prostřednictvím těchto emailů a SMS Vám také zdarma umožňujeme změnu doručovacích dispozic (večerní doručení, adresu, datum doručení), tak abychom co nejvíce vyhověli Vašim možnostem. Jde nám především o Vaši maximální spokojenost, a proto v případě opakovaného neúspěšného doručení nabízíme možnost uložení zásilky po určitou dobu na doručujícím depu, popřípadě možnost domluvit si další doručení v termínu, který Vám bude vyhovovat.

APLIKACE PRO CHYTRÉ TELEFONY A MOBILNÍ WEB

Pro uživatele iPhone a Android zařízení jsme vyvinuli novou aplikaci, prostřednictvím které můžete sledovat aktuální stav zásilky, vyhledat pobočku, nechat se navigovat na doručující depo a využívat další užitečné funkce. Aplikace jsou ke stažení na webu PPL. Zároveň jsme spustili nový mobilní web m.ppl.cz, který se přizpůsobí každému mobilnímu zařízení.

PŘÍPRAVU NA ZIMNÍ SEZONU NELZE PODCENIT

Pro letošní nadcházející zimní sezónu jsme přijali mnoho provozních opatření tak, abychom i v předvánočním shonu udrželi kvalitu doručení zásilek na co nejvyšší úrovni. Protože ale neumíme poručit větru, dešti a už vůbec ne ladovské zimě, věříme, že si letos nákupy dárků nenecháte na poslední chvíli a všechny dárky Vám tak doručíme pod stromeček včas.

Více informací o společnosti PPL zde.

Výběr článků

Načítám