Hlavní obsah

Na elektřině ušetříte snadno. Stačí, když změníte dodavatele

Komerční článekRWE Transgas a.s.

Ceny elektřiny v posledních letech rostou. Zákazníci si ale mohou zvolit své dodavatele a výrazně tak ušetřit. Přehlášení elektřiny je přitom jednoduché, rychlé a zdarma. Neplaťte proto zbytečně nic navíc.

Článek

Změnit dodavatele elektřiny se vyplatí. O tom se přesvědčil i pan Jonáš z Prahy. „Dlouho jsem byl nespokojený s účty za elektřinu, a když výdaje neustále rostly,  začal jsem zkoumat další možnosti. A protože beru od RWE plyn a jsem s nimi spokojený, tak jsem k nim přepsal i elektřinu,“ vysvětluje a hned dodává: „Hodně jsem tím ušetřil, tak jsem k RWE přihlásil i chalupu.“ Díky přehlášení totiž získal finanční prémii 1200 korun za dvě odběrná místa.

To hlavní, co pan Jonáš dostal, je ale o 10 % nižší cena silové elektřiny oproti tradičním dodavatelům. Cenu má garantovanou na dva roky dopředu. Navíc mu RWE každý rok optimalizuje tarif, takže má jistotu nejnižších plateb za elektřinu. „Kromě toho, že jsem přestupem k RWE ulehčil rodinnému rozpočtu, proběhl samotný převod bez jakýchkoli starostí a zdarma,“ pokyvuje pan Jonáš.

Změňte svého dodavatele elektřiny i vy a přesvědčte se, že výrazně ušetříte. Volejte kdykoliv bezplatnou linku RWE 800 331 331 nebo navštivte stránky rwe.cz.

Výběr článků

Načítám