Hlavní obsah

Veletrh Educa v Liberci nabídne práci i vzdělání

Novinky, http://www.educaliberec.cz.

Hledáte nové zaměstnání nebo se rozhodujete, kam na školu? Pak navštivte veletrh EDUCA 2011 MYJOB LIBEREC, který začíná 20. října.

Článek

Stejně jako ve čtyřech předchozích letech se pro zájemce o práci nebo studium v ČR i zahraničí promění liberecká Tipsport arena na 3 dny v jedno obrovské náborové a informační centrum. Své prezentace zde vystaví na 40 firem nabízejících volná pracovní místa a více než 80 škol a vzdělávacích institucí. Veletrh se otevírá každý den v 9 hodin. Ve čtvrtek a v pátek se brány arény zavřou v 18 hodin a v sobotu 22. října skončí veletrh v 16 hodin.

Návštěvníci zde naleznou více než 1000 konkrétních pracovních nabídek či workshopy a semináře otevřené veřejnosti. Pracovníci veletrhu také poradí a pomůžou s kontaktováním vybraného zaměstnavatele či sepsáním životopisu. Díky přeshraniční spolupráci nabídne veletrh i zprostředkování zaměstnání či studia v zahraničí.

Vstup na veletrh je jako každý rok pro všechny návštěvníky zdarma. U vstupu jim bude také zdarma k dispozici katalog vystavovatelů. Stálé expozice doplní bohatý kulturní program na ploše Tipsport areny.

Výběr článků

Načítám