Hlavní obsah

Navštivte ideální bydlení pro velkou rodinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodina potřebuje dostatečný prostor k setkávání, navíc má i velké nároky na soukromí každého z jejích členů. Pro toto zadání existuje elegantní řešení v jednoduchém moderním stylu. S časopisem Můj dům můžete takové bydlení navštívit...

Článek

O tom, že projekt rodinného domu je opravdu vydařený, svědčí i dvě získaná prestižní ocenění Dům roku a titul Top dům udělený odbornou porotou.

Pohled zvenčí svědčí o velmi kompaktní ucelené stavbě, která přes nepochybně rozlehlé prostory nevyžaduje zbytečný pohyb a umožňuje umístění i na menší parcely.

Z předsíně vstupujeme dvoukřídlými dveřmi do velkého prostoru, který v sobě zahrnuje halu, obývací pokoj, jídelnu a volně přechází do kuchyně.

O promyšlenosti dispozice nás přesvědčí už první krok při vstupu do objektu, který překvapí praktickými a nadstandardními detaily: zrcadlová stěna předsíně opticky zvětšuje prostor. Přímo vedle předsíně můžeme využít koupelnu s toaletou.

Promyšlený, praktický přístup se odráží v dispozicích i detailech celého zděného domu. Nikde žádné hluché místo, vše přesně reaguje na potřeby rodiny a běžného chodu domácnosti, každý centimetr plochy je úsporně a beze zbytku využit.

Výběr článků

Načítám