Hlavní obsah

Kam se ty peníze poděly?

Novinky, T-Mobile Czech Republic a.s.

Hanka si povzdechla. Před chvílí dobila synovi kredit na Twistu, tenhle měsíc už potřetí. Přitom pokaždé, když jí má zavolat, říká, že nemá kredit A ještě si stěžuje, že kamarádi mají v mobilu internet a on je za chudého příbuzného.

Článek

Hanka by mu ten internet ráda dopřála. Ví, že po něm Petr touží. Za peníze z letní brigády si koupil chytrý telefon, který se bez připojení nedá ani pořádně využít. Jenomže peněz není nazbyt. Za rodinné telefony i tak platí spoustu peněz a poslední tři měsíce mu dobíjí kredit skoro pořád. Komu může tolik telefonovat?

Když si s Petrem promluvila, dozvěděla se, že ani tak moc netelefonuje, ale prý občas někomu pošle MMS a hodně utratí za SMS, které si píše s kamarády. A kamarádkami, dodala v duchu Hanka.

Nakonec Hanka zjistila, že obě starosti vyřeší díky rodinné nabídce od T-Mobile. Za připojení všech členů rodiny k internetu zaplatí měsíčně jen 299 Kč a navíc má přesný přehled o tom, kolik kdo z rodiny za telefon utrácí a jestli nevyčerpal nastavený limit. Snadno zjistí zbývající výši Twist kreditu, a když Petr potřebuje, může jej ihned dobít.

O rodinných tarifech, se kterými máte náklady pod kontrolou, a dalších rodinných službách T-Mobile se více dozvíte na t-mobile.cz/rodina.

Výběr článků

Načítám