Hlavní obsah

Hanka se už o dceru nebojí

Novinky, T-Mobile Czech Republic a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulý čtvrtek byl pro Hanku jak zlý sen. V práci musela zůstat až do šesti večer, a když konečně přišla domů, její dcera Katka, která chodí do páté třídy, doma nebyla. Navíc ani nezvedala telefon. Normálně se přitom vrací už ve čtyři! Co teď?

Článek

Nakonec to Hanka nevydržela, napsala manželovi SMS a vyrazila ke škole. Po cestě myslela na zprávy o ztracených dětech. Dívala se do všech křoví a postranních uliček, bála se, že v nich uvidí známou aktovku.

Když doběhla ke škole, pípla jí SMS od manžela: Káča je doma, čekáme tu na tebe. Oddechla si. Doma jí pak Katka vysvětlovala, že byla u nové spolužačky a telefon měla v tichém režimu ještě ze školy.

Ještě ten večer si Hanka promluvila s manželem. Zjistili, že T-Mobile nabízí GPS Locator, malou krabičku, díky které může Hanka rychle zjistit, kde Katka právě je. A kdyby se Katka opravdu dostala do nebezpečné situace, může na něm stisknout jediné tlačítko a tím mamince nenápadně zavolá. Druhý den pak Katce vysvětlila, jak moc se o ni bála, a domluvily se na tom, že GPS Locator bude dcera nosit vždycky u sebe.

Více o GPS Locator a dalších rodinných službách T-Mobile, které přinášejí bezpečí vašim blízkým i kontrolu nad telefonními útratami, naleznete na t-mobile/rodina.

Výběr článků

Načítám