Hlavní obsah

Studijní programy UNYP reagují na požadavky trhu práce

Novinky, University of New York in Prague, s.r.o.

Prosadit se na současném trhu práce je obtížné a uspět mohou především dobře připravení. Důležitou konkurenční výhodu představuje kvalitní vysokoškolské vzdělání, které odráží aktuální požadavky trhu práce. Takové nabízejí bakalářské programy UNYP.

Článek

Kvalitní vysokoškolské vzdělání může velmi pomoci žadateli v současném vysoce konkurenčním prostředí trhu práce. University of New York in Prague (UYNP) proto nabízí celkem devět bakalářských programů, jejichž nabídka a zaměření reaguje na poptávku právě trhu práce.

V současné době si mohou zájemci vybrat, zda budou na bakalářském stupni studovat například obchodní administrativu, psychologii, anebo třeba IT management. Ten je v nabídce od konce minulého roku a jeho otevřením škola reagovala na vzrůstající poptávku po manažerech, kteří jsou schopni řídit firmu s efektivním využitím informačních technologií.

Samotné studium všech programů probíhá v angličtině, výuku zajišťují mezinárodně uznávaní pedagogové a studenti si mohou zvolit mezi denní a kombinovanou formou studia. Díky akreditaci MŠMT a partnerské instituce Empire State College, která je součásti skupiny State University of New York, mohou úspěšní absolventi získat tzv. double degree , tedy jak český, tak americký diplom.

Výběr článků

Načítám