Hlavní obsah

Novinka v prevenci vzniku zubního kazu

Věděli jste, že při běžné zubní hygieně si vyčistíte pouhých 30 % plochy zubu? Logicky vzato se není čemu divit – 70 % chrupu je totiž ukryto v dásni. Tato „skrýš“ není bohužel vždy tak bezpečná, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Článek

Dáseň totiž v mnoha případech netěsní, čímž otevírá přístupovou cestu zubnímu plaku – měkké a lepivé vrstvě tvořené mikroskopickými zbytky potravy, která představuje ideální živné pole pro bakterie, jež se později podílejí na vzniku zubního kazu a zánětu dásní.

Maximální ochrana

Výše uvedeným potížím můžete předejít díky nové zubní pastě Odol3dent Maximum, která je výjimečná tím, že chrání celý zub. Obsahuje fluorid, takže posiluje zubní sklovinu, zamezuje vzniku kazů a zároveň dokáže kontrolovat množství zubního plaku u dásní, čímž je udržuje přilehlé těsně k zubům. Klinické testy prokázaly, že zubní pasta Odol3dent Maximum dokáže snížit míru plaku až o 24 % v porovnání s jinými pastami, a to během pouhých dvanácti týdnů užívání.

Péče o zdraví i přírodu

Zubní pasta Odol3dent Maximum není k dostání ve standardní papírové krabičce – díky tomu se ročně celosvětově ušetří 320 tun papíru a zachrání se 2 240 stromů, které by jinak byly pokáceny.

Výběr článků

Načítám