Hlavní obsah

Vyladěná garážová vrata...

Dvoukřídlová garážová vrata jsou dnes zastaralá a kazí celkový vzhled budovy. Současné trendy dávají možnost vybrat si nejen podle vzhledu, ale i podle používané techniky. Na výběr máte několik typů vrat: sekční, rolovací, výklopná...

Článek

Každý typ má své výhody. Pro garáže v rodinných domech, kde se snažíme využít veškerý možný prostor, jsou nejvhodnější vrata sekční nebo rolovací. Výklopná vrata tvořená jedním pevným křídlem totiž zabírají při pohybu spoustu prostoru uvnitř i vně garáže.

Do privátních garáží i průmyslových objektů se nejčastěji používají vrata sekční. Jsou složena ze sekcí, které pomocí systému torzních pružin zajíždějí ve vodicích kolejnicích pod strop. Společnost LOMAX používá jako výplň těchto sekcí vysoce izolující polyuretanovou pěnu o tloušťce 40 mm, která vyniká pevností i tepelnými vlastnostmi. Kromě běžně používaných sekčních vrat, která se vysouvají ke stropu, je možné vybrat si vrata posuvná do boku. Ta zajíždějí podél stěny garáže, a proto nepotřebují téměř žádný prostor před ani uvnitř garáže. Jejich výhodou je možnost částečného pootevření vrat na průchod do garáže (kolo, motocykl).

Společnost LOMAX nabízí svým zákazníkům záruku 10 let bez výjimky na všechna sekční vrata. www.lomax.cz

Výběr článků

Načítám