Hlavní obsah

Angličtina pro samouky efektivně, moderně, levně a úspěšně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už stovky českých samouků vsadily na revoluční výuku angličtiny.

Článek

Angličtina pro samouky efektivně, moderně, levně a úspěšně

Už stovky českých samouků vsadily na revoluční výuku angličtiny pro samouky SMS jazyky přes smsky a potvrzují, že tato unikátní výuková metoda je obrovsky efektivní. S fenoménem jazykových smsek a mp3, který proměňuje výhody mobilního telefonu v efektivní přínos pro studenty angličtiny, přišla letos na jaře jazyková škola Evropské vzdělávací centrum. Propracovaný výukový systém, který navíc doplňuje zásoba zvukových mp3, hitu Evropy 2, slovíček či testů v týdenním emailu, studenta pravidelně oslovuje a nutí ho udržovat své znalosti jazyka v živé formě.

Textové SMS zprávy přichází do mobilu denně a jednou týdně jako souhrn sedmi lekcí ve zvukové podobě prostřednictvím MP3 souboru. Vědomosti a nabyté znalosti rekapitulují jednou týdně mini testy, které student obdrží do emailové schránky. Touto metodou se lze za rok naučit 2 tisíce dvě stě slovíček a frází, které student zapojí do své aktivní slovní zásoby. Studenti se naučí nejen číst a psát, ale také rozumět a mluvit díky přiloženým mp3 poslechům. Největší výhodou služby je nízká cena s možností měsíčních úhrad a garance kvality ISO 9001, 14001, 27001. SMS jazyky si chválí firmy, které na nové revoluční angličtině pro samouky uspoří 60% nákladů.

„Systém nabízí naprosto revoluční možnost učit se sám podle svých potřeb a tempa. Počítač či mobilní telefon slouží studentovi k jeho individuálnímu studiu. Zpracované MP3 poslechy rozvíjí schopnost rozumět a přináší dokonalou výuku výslovnosti. Pravidelné zasílání slovíček a frází buduje nejen slovní zásobu, ale dokáže naučit správné využití větších gramatických celků bez nutnosti drilu či zbytečného biflování. Souhrnné mini-testy rozvíjí nejen schopnost psát, ale celkovou orientaci v cizím jazyce. Na rozdíl od papírové učebnice je výhodou systému schopnost studenta neustále oslovovat a využívat jeho nevyužitý volný čas ke studiu,“ popsal základní výhody nové metody výuky ředitel Evropského vzdělávacího centra Tomáš Morávek.

Jazyková škola Evropské vzdělávací centrum v současné době dokončuje projekt www.onlinejazyky.cz, který tvoří ucelenou jazykovou školu na internetu, tzv. angličtinu online. Tam studenti naleznou vedle klasických lekcí také zvukové nahrávky v podání rodilých mluvčích, testy, video výklady i rychlý kontakt s lektorem. Nabízí tak pro uživatele časově flexibilní studium v jakoukoli denní dobu.

Jazyková škola se budování sofistikovaného výukového prostředí, které přináší efektivní řešení pro studenty, věnuje cílevědomě a dlouhodobě. To, že je toto úsilí cestou správným směrem, dokládají například nedávno zveřejněné průzkumy veřejného mínění mezi lidmi, kteří své jazykové dovednosti využívají na cestách či v zaměstnání. Jejich výsledky potvrdily, že Čechům moderní technika při výuce usnadňuje zlepšovat své jazykové schopnosti a studenti je velice vítají.

I díky pečlivému zkvalitňování výukových nástrojů získalo Evropské vzdělávací centrum doporučení Evropy 2 a titul TOP 7 Nápad roku 2011, ve kterém se svým projektem sms, online a mobilní jazyky tato škola porazila dalších devadesát soupeřů. Nyní jazyková škola, která vyučuje své studenty především v Hradci Králové a Pardubicích, postoupila do finále prestižní soutěže IEA, kde se posuzuje efektivita internetových řešení. V ní se již tento projekt prosadil mezi bezmála devadesáti konkurenty především díky svému inovativnímu přístupu a míří do finále.

Spokojení studenti samouci, kteří se pustili do studia angličtiny pro samouky, mohou pro tento projekt hlasovat také v soutěži Křišťálová lupa na odkazu http://kristalova.lupa.cz/nominace/ v kategorii mobilní služba, případně také v soutěži internetové efektivity IEA 2011 na odkazu http://technet.idnes.cz/Ankety.aspx?idanketa=A20110812_jm_737.

Objednejte si právě nyní revoluční angličtinu pro samouky na www.smsjazyky.cz a staňte se šťastnými

a spokojenými studenty, kteří se angličtinu opravdu naučí!

Pokud Vás oslovil projekt ONLINE jazyky, zařaďte se do našeho newsletteru a nechte se informovat o spuštění nejefektivnější angličtiny online!

Jazyková škola otevřené zkouškové centrum Cambridge ESOL a mezinárodně akreditovaná jazyková škola, třináctkrát certifikovaná zastupitelstvím Cambridge University Press, s největší regionální jazykovou knihovnou. Jazyková škola působí na trhu více než 13 let a nabízí kvalitní jazykové kurzy pro veřejnost, denní pomaturitní studium angličtiny se statutem studenta garantovaným Ministerstvem školství, přípravu i registraci k mezinárodním jazykovým zkouškám Cambridge, DELF, DALF, DELE, Goethe, atd. V jazykové škole pracuje více než sto kvalitních lektorů, kteří vyučují přes dva tisíce dospělých studentů a dětí.

Výběr článků

Načítám