Hlavní obsah

Tři tipy, jak strávit léto ve francouzském stylu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Užít si pohodu a relax s přáteli u dobrého jídla a pití? Mít čas konečně jen sama pro sebe? Takové je léto v doprovodu kávy Carte Noire. Na stránkách www.kavaveznamenitouhy.cz najdete několik zaručených tipů na to, jak a čím se rozmazlit.

Článek

Naplánujte si s přáteli a rodinou grilování ve francouzském stylu. S těžkým úkolem, jak sestavit zajímavé menu a uspokojit jak milovníky masa, tak zeleniny vám pomůže šéfkuchařka restaurace Žofín Garden Stáňa Marková a její grilovací menu, které se inspirolovalo Francií. Je provoněné čerstvými bylinkami, sezonními produkty

a zákonitě vás uspokojí.

Anebo zajděte do výborné restaurace a ochutnejte ta nejlahodnější vína z teplé Francie. Doporučíme vám kam.

Pro uklidnění těla i mysli si zajděte například do Institutu krásy Guerlain a nechte se hýčkat od zkušených kosmetiček pracujících s těmi nejlepšími francouzskými přípravky anebo se inspirujte nejnovějšími trendy v líčení z úst modelky Ivany Kičikolevy.

Najděte si chvilku jen pro sebe a začtěte se s šálkem lahodné kávy Carte Noire do Deníku Mademoiselle Noire od Báry Nesvadbové, který pravidelně vychází na stránkách www.kavaveznamenitouhy.cz a na serveru Proženy.cz.

Více tipů také na Facebooku Carte Noire ČR

Výběr článků

Načítám