Hlavní obsah

Diamanty od Diamonds International Corporation vydělaly i v době krize

Diamantová korporace opět dokázala, že diamanty spolu se zlatem a platinou tvoří jednu z nejefektivnějších investičních komodit, jejichž cena nejen že v době krize neklesla, ale naopak stoupala až do závratných výšin - a stále roste!

Článek

Holding Diamonds International Corporation vznikl roku 2005 a za uplynulých téměř šest let působení na českém i evropském trhu, se vypracoval do pozice významného investora i poradce a je největším prodejcem volných diamantů v České republice. Kromě poradenství a prodeje v oblasti investičních kamenů tvoří nemalou část jeho příjmů i výroba a prodej prestižních diamantových šperků té nejvyšší kvality.

Diamant jako jistota i v nejisté době

Nejdůležitější vlastností diamantů je pochopitelně jejich rostoucí cena. Ta meziročně kontinuálně narůstá a dle všech předpokladů tomu tak bude i v budoucích letech. Diamonds International Corporation označila právem investici do diamantů za investici desetiletí, neboť spolu s drahými kovy si diamanty jako jedny z mála komodit udržely svou cenu a stále je obchod s nimi velmi výnosný. V současné době představují broušené diamanty i jakousi jednotnou měnu, neboť jejich hodnota je shodná po celém světě.

Diamanty jsou diskrétním společníkem na cestách i v trezoru

Lidé vlastnící určité prostředky od nepaměti usilovali o to, aby tento majetek investovali a při co nejmenší námaze získali co největší zisk. Touto ideální komoditou byly vždy diamanty a drahé kovy, neboť právě tyto investiční nástroje si dokázaly zachovat svou hodnotu, jež nebyla ovlivněna ekonomickými ani politickými vlivy.

Oproti drahým kovům má však diamant nespornou výhodu – je velmi snadno mobilní a jeho transport nevyžaduje žádná speciální opatření, můžete jej nenápadně umístit prakticky kamkoliv. Diamanty tvoří bohatství koncentrované do malého objemu, které, pokud nechcete, nevidí nikdo jiný než Vy. Můžete jednoduše kameny uschovat a diskrétně tak zvětšovat svůj majetek.

Chcete-li investovat do diamantů, neváhejte se poradit s profesionálem. Showroom společnosti Diamonds International Corporation je Vám k dispozici jak v Praze, tak v dalších deseti zemích Evropy a nově také v Číně. Dozvíte se zde mnoho informací z diamantového světa a zkušení prodejci s Vámi prodiskutují tu nejlepší investiční strategii. Více informací naleznete na webových stránkách www.dicholding.com.

Výběr článků

Načítám