Hlavní obsah

Úvěr od Lišky je správnou cestou k vašemu rychlému bydlení

Komerční článekČeskomoravská stavební spořitelna, a.s.

Vlastní střecha nad hlavou nebo zrekonstruovaný domov je snem mnoha domácností i rodin. Českomoravská stavební spořitelna nabízí řadu produktů, které pomohou představy o bydlení splnit, a to bez zbytečně dlouhého čekání.

Článek

Pořídit si nové bydlení není jako dojít si koupit housku do obchodu. Většinou jde o drahou, dlouhodobou a trvalou záležitost a pro takový vztah je nutné vybrat si dobrého partnera. Českomoravská spořitelna je kvalitním stabilním dlouhodobým partnerem, který pomůže rychle řešit vaše potřeby s bydlením.

V případě, že spoříte se stavebním spořením, ale ještě před uplynutím šestileté lhůty byste chtěli stavět, rekonstruovat nebo vybavit své bydlení stačí splnit několik podmínek a peníze máte doma. Úvěr na rekonstrukci, výstavbu či vybavení vaší domácnosti můžete čerpat již po 24 měsících spoření a v případě, že jste naspořili 35 – 50 % cílové částky. Nutností je ovšem prokázat svou bonitu a následně doložit účelovost poskytnutých prostředků. A Liška Vám navíc přidá garanci pevné úrokové sazby již od 3,7 % ročně po celou dobu splácení, zpracování žádosti o poskytnutí úvěru zdarma a zajištění úvěru po vás nebude chtít až do výše 500 000 korun. Navíc můžete úvěr kdykoliv předčasně bez sankce splatit.

A ti kdo na svoji střechu nad hlavou nebo vylepšení bydlení opravdu spěchají, mohou využít překlenovací úvěr. Ten je určen pro ty, kteří ještě nesplňují podmínky pro čerpání úvěru ze stavebního spoření a nemají dostatek volných finančních prostředků. I překlenovací úvěr dostanete až do výše cílové částky, ale i zde musí být doložena účelovost využití poskytnutých prostředků.

I toho, kdo chytře spoří, může potkat nečekaná událost

I když se budete snažit myslet na budoucnost, zajistíte stavební spoření sobě i rodině a budete plánovat hezké bydlení, může vás potkat něco nečekaného. I tady vám ovšem Českomoravská stavební spořitelna pomůže. Chcete li nejen výhodně spořit a zařídit si bydlení podle vašich snů ale i zajistit, abyste vy nebo vaši blízcí byli vždy v pohodě, uzavřete si společně se smlouvami o stavebním spoření rizikové životní pojištění a pojištění majetku a odpovědnosti.

Rizikové životní pojištění kryje blízké klienta před možnými dopady náhlého úmrtí střadatele. Klient v případě úmrtí nepřenáší dluh na spolužadatele, ručitele či přistupitele. Výši příspěvku na pojištění vám postupně snížíme v závislosti na splácení úvěru nebo spoření na vkladový účet. Minimální výše pojistné částky je 100 000 Kč a maximální výše 3 000 000 Kč.  

Pojištění majetku a odpovědnosti pomůže vám i vaší rodině v případě neočekávané události. Pomůže komplexně ochránit nejen váš dům, zahradu a domácnost, ale zaručuje i vaše jistoty v případě odpovědnosti za škodu.

Veškeré informace o produktech, aktuálních výhodných akcích a bonusech získáte u finančních poradců ČMSS a na našem webu.

Výběr článků

Načítám