Hlavní obsah

Moderní elektrické ohřívače vody šetří energii i prostor

Novinky, Ariston Thermo CZ s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak zajistit v domě, bytě nebo na chatě dostatek teplé vody a neplýtvat zbytečně elektrickou energií, je běžnou otázkou při výběru ohřívačů vody. Řada produktů Velis splní požadavky mnohých a ke jmenovaným vlastnostem nabízí i příjemný design.

Článek

Až 100 litrů horké vody při hloubce pouhých 27 cm

Elektrické ohřívače řady Velis se neřadí mezi obyčejné elektrické ohřívače vody. Svou hloubkou pouhých 27 cm se dokonale přizpůsobují i malým koupelnám, kuchyním i moderním interiérům. Ohřívače řady Velis jsou nabízeny v provedení 50, 80 a 100 litrů. Velkou předností ohřívače je možnost instalace ve svislé nebo vodorovné pozici, aniž by docházelo k narušení optimální funkčnosti. Díky nabídce barevných předních krytů se elektrické ohřívače Velis stanou osobitým domácím spotřebičem.

Úspora času i energií

Pokud je do domácnosti vybírán nový elektrický ohřívač, klade se velký důraz především na jeho energetickou náročnost, snadnou ovladatelnost a bezpečnost uživatele i samotného spotřebiče. Ohřívače Velis a Velis Premium dokáží díky softwaru ECO uspořit až 10 % energie tím, že reagují na potřeby a zvyky uživatele. K úsporám energie pomáhá i citlivý termostat ovládající topné těleso či inovativní řešení v podobě dvou tepelně nezávislých zásobníků, které redukují dobu ohřevu. Tak se nejen šetří energie, ale snižuje se i doba ohřátí pro první sprchu. Například u 100litrového zásobníku je možné dosáhnout až 60% úspory času při ohřevu.

Díky systému ABS myslí ohřívače vody od společnosti Ariston Thermo i na bezpečnost uživatelů a samotného přístroje. Tento soubor funkcí zabezpečuje především řádný chod a redukuje možnost selhání přístroje.

Na letní měsíce společnost Ariston Thermo připravila s produkty Velis a Velis Premium soutěž o iPad 32 GB. Šanci vyhrát má každý, kdo si od 1. 7. do 30. 9. 2011 zakoupí elektrické ohřívače vody Velis nebo Velis Premium a odešle kopii dokladu společně s kontaktním formulářem. Více informací o letní soutěži i o produktech společnosti Ariston Thermo naleznete na www.aristonheating.cz.

Výběr článků

Načítám