Hlavní obsah

Staňte se hvězdou každé pláže. Plavky 2011 již nyní s 50% slevou

Novinky, Astratex.cz

Máte rádi výhodné nákupy? Štve Vás, že výprodeje a nejlepší akce startují obvykle až po skončení sezóny? Máme pro Vás dobrou zprávu. Letos čekat nemusíte. Dětské, pánské i dámské plavky od uznávaných výrobců můžete zakoupit se slevou 50 % již dnes.

Článek

V těchto dnech spustil Astratex.cz akci na plavky za poloviční ceny. V nabídce najdete opravdu krásné plavky z nejnovějších kolekcí oblíbených značek jako Triola, Donna, Etna a další.

Chcete se cítit skvěle? Neřešit svoji postavu a připadat si na pláži i u bazénu jako bohyně? Stačí si vybrat plavky, které sednou právě Vaší postavě. Všechny ženy jsou krásné. Každá postava však potřebuje něco jiného. Na Astratex.cz najdete plavky pro léto 2011 v různých střizích i velikostech, které Vám budou slušet. Aby plavky dokonale padly, můžete si pořídit různou velikost horního a spodního dílu.

Akční cena však není to jediné, proč byste si neměli nechat plavky od Astratex.cz ujít. Těšit se můžete na propracovaný zákaznický systém, který zahrnuje například: pokladničku se slevami pro další nákupy,  dárky k objednávkám, osobní přístup a doručení objednávek do druhého pracovního dne.

Výběr článků

Načítám