Hlavní obsah

Vezměte si dovolenou do svého obýváku

Novinky, HAPPY FOTO Česko spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani po návratu z dovolené domů nemusí být všem zážitkům konec. Udělejte si z bytu galerii. Nejpovedenější záběry nechte vytisknout na plátno. Vaše skvosty z dovolené či rodinného alba vám pomůže na plátno přenést největší česká zásilková fotoslužba HappyFoto.

Článek

„Fotografie vytiskneme na skutečné malířské plátno a ručně vypneme na dřevěný rám,“ vysvětluje technologii postupu Michaela Bílá Čížková, jednatelka společnosti HAPPY FOTO Česko. V nabídce máme tři velikosti: 30×40 cm, 40×50 cm a 50×70 cm. Stačí tedy dobře proměřit byt, vybrat ideální rozměr plátna a vhodné fotografie.

Jak fotografie dostat do výroby? Jednoduše. Stačí otevřít stránky www.happyfoto.cz a vybrat si v nabídce mezi fotodárky fotoplátna. K vytvoření fotoplátna je třeba stáhnout ze stránek www.happyfoto.cz program HF Designer. Ani méně technicky zdatný uživatel se programu HF Designer nemusí bát. Testy totiž prokázaly, že si s ním ví rady i osmileté dítě. V programu si bez jakékoli odbornější znalosti práce s obrázky a texty můžete kromě fotoplátna vytvořit i svoji vlastní fotoknihu, polštářek nebo třeba kalendář, hrneček, zástěru apod.

Nenechávejte si svoje fotografie jen pro sebe. Vyzdobte jimi svoje obydlí. Tak budou vaše vzpomínky nezapomenutelné a byt originální.

Výběr článků

Načítám