Hlavní obsah

Zahrajte si o rodinný dům za 3 000 000 Kč – poslední příležitost

Komerční článekCountes Company, s.r.o.

Společnost Countes Company, s.r.o. ve spolupráci se svými partnery připravila pro letošní léto atraktivní soutěž o novostavbu rodinného domu v hodnotě 3 000 000 Kč. Této soutěže se může zúčastnit každý občan České republiky. Formou SMS odpoví na soutěžní otázku a otevře se mu tak možnost vyhrát dům pro svou rodinu.

Článek

Soutěž se již blíží do finále. Do 23. 8. 2011 může každý zájemce poslat svou SMS a získat tak možnost soutěžit o prezentovaný rodinný dům.

24. 8. 2011 budou pozvány do druhého kola všichni postupující, kteří obdrží formou SMS zprávy vyjádření, že postupují do druhého kola, ve kterém formou dalšího hlasování SMS zprávou může každý z nich získat hlavní výhru, tedy rodinný dům v hodnotě 3 milionů korun.

Hlasování v prvním ani druhém kole není nikterak omezeno množstvím zaslaných SMS.

O jaký dům se hraje?

Společnost Countes Company, s.r.o., společně s partnery KM BETA, VEKRA OKNA, Schiedel komíny, BASF a INTELO připravila do soutěže dvoupodlažní cihlový dům, 155m2, 6+kk včetně 2 koupelen. Do soutěže se může zapojit každý, kdo má chuť zkusit své štěstí a vyhrát tento jedinečný dům za SMS v hodnotě 20,- Kč.

Soutěž probíhá v době od 15. 6. do 31. 8. 2011. Poté bude 6. 9. 2011 za účasti notáře vyhlášen výherce hlavní výhry a výherci vedlejších výher.

Rodinný dům, který byl do soutěže věnován, je autorským dílem architektů divize Project Atelier, www.project-atelier.cz. Vyznačuje se komfortním uživatelským standardem a energeticky přívětivými náklady na svůj provoz, moderním vzhledem a technologiemi multimediálního ovládání celého domu.

Dům je přesvědčivou ukázkou nejen moderního řešení současného bydlení, ale i ekologicky inteligentního domu.

Více se o celé soutěži dozvíte na webové stránce www.dumzdarma.cz, kde si můžete nejen přečíst pravidla soutěže, ale také se podívat na vizuální podobu domu a jeho půdorysné vyobrazení.  Zároveň zde máte možnost seznámit se s další nabídkou 560 projektových řešení rodinných domů.

Prezentace celé soutěže je dostupná na připraveném videoklipu na portále YouTube. Každý uživatel může toto zajímavé video shlédnout a zapojit se do hodnocení, zda je pro něj soutěž zajímavá, nebo ne.

Výběr článků

Načítám