Hlavní obsah

Přepravte svůj náklad po železnici s největším českým dopravcem

Komerční článekČD Cargo, a.s.

Společnost ČD Cargo je nejen největším českým železničním dopravcem, ale s ročním objemem přepravy zboží kolem 80 milionů tun patří mezi pět největších železničních dopravců v rámci členských zemí EU.

Článek

Přepravit po železnici se dá prakticky cokoliv. ČD Cargo poskytuje služby zákazníkům na přibližně 1100 místech České republiky a prostřednictvím dceřiných společností i po celé Evropě. K zajištění provozu nákladních vlaků má k dispozici více než 900 elektrických i motorových lokomotiv.  Nabízí přepravu široké škály zboží od surovin po výrobky s vysokou přidanou hodnotou, kontejnerů a mimořádných zásilek. ČD Cargo dále zprostředkovává pronájem železničních vozů, vlečkové a další přepravní služby. V zájmu komplexnosti společnost poskytuje ve vybraných stanicích po celé České republice i další logistické služby. Tyto stanice jsou vybaveny různými mechanismy, umožňujícími překládku zboží mezi železnicí a silnicí, popřípadě skladem.

Přeprava po železnici je navíc ekologická, ekonomicky výhodná, rychlá, spolehlivá a bezpečná.

Železnice nabízí především tři základní kritéria: cenu, spolehlivost a čas. Právě tyto tři pilíře jsou klíčové pro nové produkty společnosti, které budou pro zákazníky znamenat ještě větší komfort a rychlost dodání – a to nejen z nádraží na nádraží, ale také ze skladu do skladu. Tedy spolehlivě, včas a za ceny srovnatelné se silniční dopravou.

ČD Cargo se zaměřuje především na dlouhé mezinárodní trasy, ale nezapomíná ani na české menší a střední společnosti. Do budoucna se rovněž chystá propojit významná průmyslová centra v České republice speciálními nákladními vlaky, kterými bude garantovat kvalitu přepravy.

Podrobnější informace o přepravě zboží a dalších doplňkových službách naleznete na www.cdcargo.cz.

Výběr článků

Načítám