Hlavní obsah

Společnost EXCHANGE s.r.o. získala povolení k činnosti platební instituce

Novinky, Exchange s.r.o.

Směnárna Exchange, poskytující své služby v centru Prahy v ulici Kaprova, patří objemem provedených směn mezi největší směnárny v Praze a řadí se i k největším nebankovním platebním institucím v České republice.

Článek

Od 1.5.2011 smí devizové služby nabízet pouze platební instituce. EXCHANGE s.r.o. získala povolení ČNB k činnosti platební instituce dne 13.4. jako jeden z prvních bývalých devizových obchodníků.

Splněním náročných podmínek transformace na platební instituci společnost potvrdila důvěru vloženou klienty v kvalitní služby devizového obchodování a upevnila své postavení v oboru.

EXCHANGE s.r.o. vyhověla všem náročným požadavkům daných zákonem o platebním styku a navázala na dosavadní činnost devizového obchodníka. Tisíce spokojených zákazníků tak mohou využívat platební služby s vědomím, že je s jejich prostředky dobře a zodpovědně nakládáno.

Služby směnárny EXCHANGE s.r.o. zajišťuje tým 25 odborníků na hotovostní i bezhotovostní služby, kteří každý den v roce plní náročné požadavky všech klientů. Na jejich bezpečí a kvalitu služeb dohlíží největší kamerový systém provozovaný nebankovní směnárnou.

EXCHANGE s.r.o. se tak stává univerzálním synonymem pro výhodnou a bezpečnou směnu cizích měn.

Výběr článků

Načítám