Hlavní obsah

Nissan Qashqai

Novinky, Nissan ČR, spol. s r.o.

V uplynulém roce podstatně zmodernizovaný městský crossover Qashqai je stále s přesvědčivým náskokem nejprodávanějším modelem značky Nissan.

Článek

Qashqai dává na výběr ze dvou vznětových a dvou zážehových motorů, manuální, automatické nebo CVT převodovky, volitelně je k dispozici s pohonem všech kol. Obvyklé tři úrovně výbavy – Visia, Acenta a Tekna – doplňuje limitovaná série I-Way.

Qashqai je ztělesněním záměru Nissanu vyrábět vozy inovativní a zábavné. Je doslova napěchovaný moderními technologiemi jako je např. inteligentní pohon všech kol ALL-MODE 4x4-i, integrovaný navigační a audio systém Nissan Connect s Bluetooth a USB připojením, či systém Start/Stop.

Od uvedení na trh v roce 2007 se v Evropě prodalo více než 830 000 vozů a Qashqai je nyní pátým nejprodávanějším modelem v segmentu C. Stal se vážnou alternativou tradičních hatchbacků a jeho popularita je taková, že se jí nijak nedotkly ani finanční turbulence posledních dvou let, což ukazuje, že Qashqai není jen městu odolný, ale také krizi odolný.

Výběr článků

Načítám