Hlavní obsah

Iveta Bartošová u plastického chirurga: chce okouzlit svou novou lásku!

Novinky, Global Healthcare Centrum v.o.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska dělá divy! Zamilovaná Iveta Bartošová před cestou do Itálie za rodinou svého nového přítele navštívila kosmetiku a svého kadeřníka Tomáše Arsova. A na Klinice GHC se stavila dokonce na konzultaci u plastického chirurga! Proč? Trápí ji bříško!

Článek

„Chtěla jsem se poradit. I když pravidelně 5x týdně cvičím, v mém věku není bříško už dokonalé, za to se myslím nemusím stydět. Slyšela jsem o nové metodě, kdy lze z odsátého tuku získat kmenové buňky a nechat je zmrazit na později,“ řekla zpěvačka.

„Problémy s břichem pociťuje v Ivetině věku řada žen. Liposukce je jedna z možností. Odsátý tuk lze dnes opravdu obohatit o kmenové buňky a využít k zvětšení nebo omlazení jiných partií. Časté je zvětšení prsou nebo omlazení obličeje,“ vysvětlil nám MUDr. Miroslav Krejča PhD., primář plastické chirurgie Kliniky GHC.

Jak podotkl, často v těchto případech indikuje i jiný výkon. „Břišní stěna bývá uvolněná. K tomu dochází po těhotenství, porodu nebo výrazném zhubnutí. V případech uvolněné břišní stěny nepomohou ani stovky hodin v posilovnách. Řešením je plastika břicha. Jde o chirurgický zákrok, který vede ke zploštění břicha odstraněním přebytečného tuku a kůže a zpevnění svalů břišní stěny. Plastika pomůže upravit vzhled povislého či vyčnívajícího břicha,“ uvedl  lékař.

Výběr článků

Načítám