Hlavní obsah

Hypotéka od Lišky: Hypotéka na míru a se slevou

Novinky, Českomoravská stavební spořitelna, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hypotékou od Lišky můžete kromě standardních účelů realizovat také záměry nad rámec zákonem vymezené účelovosti stavebního spoření. Financovat tak lze například koupi nebo rekonstrukci rekreačního objektu, bazénu apod. Je možné přitom získat také slevu.

Článek

Na základ úrokové sazby navazují slevy

Výše úrokových sazeb Hypotéky od Lišky jsou základem, ke kterému existuje mnoho dalších možností slev a výhod. Jaké je možné získat slevy?

Slevy vyhlašované pro určité období

Jde o jednorázové akce vyhlašované pro určité období. V rámci těchto akcí je možné získat například slevu z úrokové sazby a odpuštění poplatku za zpracování.

Individuální slevy

Ty je možné získat s ohledem na výši úvěru, dostatečnost příjmů a hodnotu zastavené nemovitosti. Tyto slevy vám nabídnou finanční poradci ČMSS v rámci poradenského rozhovoru.

Se všemi slevami pracuje Hypotéka od Lišky jinak, než je běžně zvykem. Úrokové sazby jsou základem, se kterými je možné dál pracovat. Výsledkem je spokojený klient. S Hypotékou od Lišky má možnost získat něco navíc, co předem ani nečekal.

Zájmem zkušených finančních poradců ČMSS je vždy poskytnout řešení na míru Vašich přání a potřeb. Najděte jednoduše svého nejbližšího poradce na webu nebo podle GPS navigace v mobilu.

Výběr článků

Načítám