Hlavní obsah

Povrch dveří volte dle provozu domácnosti

Novinky, SOLODOOR a.s.

Volba povrchu dveří je kromě jiného závislá na charakteru provozu domácnosti. Dveře totiž patří k nejvíce namáhaným prvkům interiéru. Vedle estetických hledisek hraje roli i povrchová úprava. Různé materiály se liší odolností, stálostí barev i nároky na údržbu.

Článek

Nejběžnější povrchovou úpravou je fólie v celé řadě dekorů věrně napodobujících dřevo a další přírodní materiály. Vysoce odolný je CPL laminátový povrch, který chrání dveře před oděrem, snáší vlhkost i sluneční záření a lze jej ošetřovat běžnými čisticími prostředky. Autentický přírodní vzhled má dřevěná lakovaná dýha. Ta je ovšem citlivější vůči slunečním paprskům, oděru i při čištění.

Zástupcem nejmodernějších technologií je trojrozměrný strukturovaný povrch dveří, který spojuje odolnost s přírodním vzhledem dřeva. V Česku tento světový trend razí společnost SOLODOOR s povrchem SOLO 3D. SOLO 3D ve variantách eben, bambus, cremeline se poprvé objevuje u nové modelové řady dveří Gabreta.

Mimořádně užitečným pomocníkem při výběru povrchu a dekoru dveří je takzvaný konfigurátor na adrese www.solodoor.cz. Nabízí skvělé vizualizace dveří, takže uživatel již v počítači velmi reálně vidí, jak volba povrchu a dekoru ovlivní celkový vzhled dveří. Na www.solodoor.cz můžete ty správné dveře vybírat v klidu domova s pomocí počítače.

Až si zvolíte ty pravé dveře, pamatujte, že SOLODOOR nabízí vždy ještě něco navíc. Pokud v dubnu či květnu koupíte výrobky SOLODOOR, můžete navíc zdarma získat jako odměnu dárkový kupón na libovolné zboží z nabídky hobby obchodů Hornbach v hodnotě až 10 000 korun! Podrobnosti na www.solodoor.cz.

Výběr článků

Načítám