Hlavní obsah

Pravá letní pohoda? Sluníčko, terasa, bazén

Komerční článekDeceuninck spol.s.r.o.

Jak si představujete pohodově strávený horký letní den u vás doma? Většině se určitě vybaví sluníčko, příjemně chladivá voda v bazénu a lehátko na terase s něčím dobrým k pití?

Článek

Sluníčku neporučíme, teplotu vody v bazénu si ohlídáte sami, ale jak vybrat tu ideální terasu? Terasu, na které si každou chvíli nezadřete třísku; terasu, která není na sluníčku rozžhavená do běla; terasu, která po jednom létě nehnije a hlavně o kterou se nemusíte nijak zvlášť starat?

Dost už bylo neustálému olejování prken, dost bylo vytahovaných třísek z bosých chodidel. Kdo hledá materiál na terasu, který nevyžaduje žádnou náročnou péči, ale přitom má vzhled a hřejivost dřeva, pro toho tu jsou terasy z kompozitního materiálu Twinson, který v sobě spojuje výhody dřeva a plastu. Kompozitní materiály připomínají na pohled i na omak dřevo, ale přitom mají odolnost a stálost plastu. Není ale kompozit jako kompozit! Právě složení Twinsonu (50 % dřeva a 50 % PVC) zaručuje materiálu ideální trvanlivost, pevnost a odolnost. Navíc je Twinson plně recyklovatelný, a tedy šetrný k životnímu prostředí, voděvzdorný, nekroutí se ani se neštěpí, snadno se montuje a může se formovat do různých geometrických tvarů.

Materiál Twinson je v nabídce ve dvou variantách. První z nich, Twinson O-Terrace, se nejčastěji používá pro stavbu menších ploch teras hlavně u rodinných domů, zahradní chodníčky či venkovní schody. Pro větší plochy teras, je určena druhá varianta, Twinson O-Terrace+. Je robustnější s vyšší nosností, prkna jsou širší a na rozdíl od Twinson O-Terrace mají jiný vlnitý povrch. Liší se také způsobem montáže a díky systému pero-drážka jsou spáry mezi prkny menší, takže mezi ně nezapadnou žádné malé předměty.

Pro svůj neklouzavý a rychleschnoucí povrch jsou oba typy ideálním materiálem pro obložení ploch u bazénů. Obě varianty jsou velice pevné a odolné proti plísním, škůdcům či dřevokazným houbám. Na rozdíl od dřevěných teras nevyžadují náročnou údržbu, v případě ušpinění stačí povrch terasy ostříkat vodo, na skvrny je speciální čistič. Twinson O-Terrace i Twinson O-Terrace+ jsou nabízeny v 8 barevných odstínech. Každý si tedy může vybrat vhodný odstín tak, aby dokonale ladil s okolním prostředím.

A co je nejlepší? Od května do konce června koupíte terasy Twinson se slevou 10% u všech autorizovaných prodejců!

Více informací naleznete na www.deceuninck.cz.

Výběr článků

Načítám