Hlavní obsah

Barrandov Hills: jedinečné bydlení s výhledem na pražské panorama

Komerční článekBarrandov Hills

S požadavky na bydlení jsme stále náročnější a pokud si chceme vybrat nejenom byt, ale i skutečný domov, určitě se to vyplatí. Bydlení v Praze s opravdu krásným výhledem na romantickou scenérii Prokopského údolí a pražské panorama by si někdy rád dopřál snad každý. Takovou příležitost však nemusí být snadné najít.

Článek

Projekt rezidenčního bydlení Barrandov Hills díky svému umístění ve svahu nabízí bydlení právě s tímto jedinečným výhledem na Prokopské údolí, pražské panorama a svahy Kavčích hor. Pro procházky přírodou je možné vedle Prokopského údolí využít také blízký Chuchelský háj. Jedná se tedy o bydlení s bohatými možnostmi rekreace a sportu ve skutečné přírodě.

Lokalita je zároveň velmi dobře dostupná automobilovou i městskou hromadnou dopravou. V bezprostřední blízkosti komplexu se nachází zastávka autobusu a tramvajová zastávka Geologická. Cesta do centra města tak trvá přibližně 20 minut. Pro řidiče je výhodou napojení na Jižní spojku a další výpadové silnice. Další výhodou je rovněž plná občanská vybavenost včetně kulturního a sportovního vyžití. Městská část Praha 5 navíc plánuje další rozvoj této lokality a svým obyvatelům nabídne i nová sportoviště a klidové zóny.

Na začátku roku byla zahájena již druhá fáze výstavby tohoto atraktivního projektu. V jejím rámci vzniknou tři komfortní vilové domy přímo nad Prokopským údolím s celkem 21 byty o prakticky řešených dispozicích 1+kk až 4+kk. Výstavba potrvá přibližně 10 měsíců a předpokládaný termín kolaudace je plánován na listopad 2011.

Všechny byty rezidenčního komplexu Barrandov Hills jsou vybaveny terasou či balkónem, součástí přízemních bytů je předzahrádka. Díky logickému uspořádání a zvýšené výšce stropu až na 2,75 m působí všechny byty prostorně. V bytech již od velikosti 2+kk je prosklená téměř celá stěna obývacích pokojů a byty jsou tak velmi světlé. Ve většině bytů se nacházejí i nadstandardní prvky jako samostatné pracovny, šatny a hlavní ložnice se samostatnou koupelnou. Součástí projektu je také podzemní parkování. Pro zájemce je navíc připravena možnost upravit dle individuálních požadavků nejen standardy bytů, ale i jejich dispozice. Ke koupi bytu lze navíc využít služby bytového architekta zdarma.

Architektem stavby je uznávaný architekt Karim R. Rachidi reprezentující architektonické studio KRR Architektura. Jeho úkolem bylo navrhnout kvalitní řešení komplexu jak z architektonického, tak urbanistického hlediska. Mezi jeho další významné projekty na území České republiky patří například obchodní centrum Central Most, které získalo prestižní oceněni „Best of Realty – Nejlepší z realit 2008“.

Více informací o projektu naleznete na internetových stránkách www,barrandovhills.cz

Výběr článků

Načítám