Hlavní obsah

Líbající se dvojice rozsedla chráněného brouka

Novinky, Kraft Foods, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z kuriózního důvodu byla zadržena mladá dvojice na Ostravsku. Během milostného vzplanutí v třešňové aleji totiž mladík s dívkou údajně rozsedli přísně chráněného brouka. “Šlo o Páchníka hnědého, kriticky ohrožený druh v celé Evropě,” uvedl do protokolu Jakub T., svědek incidentu, který do aleje přivolal policisty.

Článek

Podle zákona o ochraně přírody hrozila mladé dvojici až stotisícová pokuta. Vyšetřovatelé se ale dočkali překvapivého obratu. Dívka totiž v Jakubovi T. poznala svého bývalého milence, se kterým se před časem rozešla. “Měl nalepený knírek a změnil barvu vlasů, takže jsem ho v první chvíli nepoznala,” uvedla Linda K. Zhrzený milenec musel nakonec s pravdou ven. Celý incident narafičil, aby se dívce pomstil.

Zajímavé je, že se případem podle všeho nechala inspirovat značka oblíbené čokoládové oplatky Fidorka, která před několika dny spustila Facebookovou aplikaci Májová alej. Lidé se v ní mohou líbat se svými přáteli pod rozkvetlými třešněmi bez jakýchkoli rizik. Během celého máje, měsíce zamilovaných, mohou uživatelé posílat pusy dokonce i lidem, se kterými se zatím neznají, což je v prostředí Facebooku unikátní funkce. Užít si májové líbání s Fidorkou můžete TADY.

Výběr článků

Načítám