Hlavní obsah

Vybavení pro jízdy na kole, i to je nyní tchibo.cz

Novinky, Tchibo Praha, spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace? Tento týden mimo jiné ucelenou řadu výrobků pro Vaše jízdy na kole!

Článek

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou designem, kvalitou i funkcí. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života.

Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomínáme ani na módu, proto  pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

A jízda na kole se stane zážitkem

Při sestavování aktuální cyklistické kolekce jsme se speciálně soustředili na rozdílné požadavky, které mohou cyklisté na svou výbavu klást. Ať už chcete lámat sportovní rekordy, vyjet si odpočinout do přírody anebo používáte kolo k tomu, abyste se ve městě dostali z místa A do místa B – nabízíme Vám optimální vybaveni pro každou Vaši jízdu. Kromě kvalitních kol Vám také přinášíme široký výběr dámského a pánského oblečeni, ve kterém se rafinovaně snoubí módní aktuálnost s vysokou funkčnosti a cyklisticky specifickými detaily.

Inovativní doplňky, jako je sada světel, helma in-mold nebo vícepolohové gripy, završuji naši kolekci. Takže stačí si vybrat svoji cestu a pořadně do toho šlápnout!

Tento týden doporučujeme:

Cyklistické helmy z aktuální kolekce Tchibo jsou vyráběny metodou in-mold, speciální inovativní technikou vstřikového liti. Při tomto postupu je vnější skořepina helmy ostřikována tvrdou pěnou, diky čemuž se spoji s vnitřní skořepinou z tvrdé pěny. Vzniká tak neoddělitelně spojeni: helma je mnohem pevnější a déle vydrží. A přitom ještě skvěle padne a báječně vypadá! Ve dvou velikostech a dvou barvách můžete některou z helem zakoupit za 799 Kč.

Pro ne vždy vlídné dubnové počasí při jízdě určitě oceníte kvalitní bundu. Tchibo nabízí tak zvané softshellové bundy pro muže i ženy. Softshellové oblečení díky systému Clima Protection chrání před větrem a chladem, zajišťuje optimální tělesné klima a přitom je měkké, lehoučké a prodyšné. Díky ochraně vlákna Teflon odpuzuje vodu a nečistoty.

Pro dámy nabízí kolekce mimo mnoha dalšího oblečení pro jízdy na kole také sportovní polokošili ve dvou trendy barvách – mentolové a růžové. Speciální vlákno DryActive Plus dobře odvádí vlhkost. Elastan dobře drží tvar, dokonale padne a příjemně se nosí. Nařasené sedlo, dlouhé zapínání, malá výšivka na prsou, lega s druky, výložka na límci a postranní rozparky podloženy rypsovým páskem v kontrastní barvě – to jsou jen některé z drobných detailů, které ocení každá žena, která se chce i při sportování líbit.

Exkluzivně pouze v e-shopu na stránkách www.tchibo.cz si můžete dokonce vybrat z cyklistických kol v pánské i dámské verzi. Dámské trekingové kolo za 9 990 Kč má 45 cm dlouhý hliníkový rám, 24-rychlostní řetězovou převodovku Shimano Acera, velká 28-palcová kola a odpruženou vidlici a sedlovku. Ápropos, je také extrémně elegantní.

Je toho mnoho, čím Vám může Tchibo zpříjemnit Vaše jarní projížďky na kole. Tak hurá do přírody!

Výrobky z kolekce pro tento týden s tématem zahrada můžete zakoupit již nyní v e-shopu www.tchibo.cz i ve všech prodejnách Tchibo a dalších prodejních místech vybraných obchodních řetězců.

Získejte kupón na 109 Kč pro první objednávku!

V e-shopu tchibo.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka Vám neuteče. Každou středu Vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou platné pouze pro nákup v e-shopu. A aby bylo Vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru Vám automaticky zašleme uvítací email s kupónem na 109 Kč! Přihlásit k odběru se můžete zde: registrace k odběru newsletteru.

Každou středu Vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou dokonce platné pouze pro nákup v e-shopu a pouze pro odběratele newsletteru. A aby bylo Vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru Vám automaticky zašleme uvítací email s kupónem na 109 Kč! Neváhejte a registrujte se k odběru newsletteru ještě dnes.

Výrobky z nové kolekce můžete v e-shopu tchibo.cz zakoupit již nyní, stejně jako ve všech prodejnách Tchibo a dalších prodejních místech vybraných obchodních řetězců. Přejeme Vám voňavé nakupování se značkou Tchibo!

Výběr článků

Načítám