Hlavní obsah

Ze staré půdy udělali super letní prostor. Nový letní byt mají za pouhé 2 dny!

Novinky, IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Bizarní tvar půdy popouští uzdu fantazii. Přináší přestavba podkroví starosti a výdaje? Omyl, nemusí! Můžete z půdy udělat dětský pokoj s lezeckou stěnou, prosvětlený ateliér, domácí relaxační centrum a neinvestovat moc peněz. Systémem MAGMARELAX®!

Článek

Před válkou sloužily půdy k letnímu bydlení. Využívaly se od jara do podzimu k prázdninovému pobytu vnoučat a lufťáků. Nyní se tento trend vrací. Nové technologie umožní postavit rovnou podlahu, doplnit moderní podhledy, střešní okna a vytvořit světelné kouty. S novou podlahou navíc získáte netušené možnosti. Tepelná izolace dramaticky zvyšuje komfort bydlení. Udrží teplo v domě, neunikne bůh ví kam. Tlumí hluk, chrání proti ohni, v zimě hřeje a v létě chladí. To je řešení Stropním systém MAGMARELAX®.

MAGMARELAX® zateplí strop a vytvoří  lehkou variabilní a finančně nenáročnou podlahu. Za jeden den je podlaha hotová a za další vyplněná foukanou izolací. Jedná se o dokonalé zateplení, které šetří peníze za energie. Minerální izolace výborně tlumí hluk, takže můžete na půdě dupat, řádit dovádět a dole nikdo nic neuslyší.

Nemáte chuť se do toho pustit? Mít baráček, neváhám.

Výběr článků

Načítám