Hlavní obsah

Stavebnice pro krásnou zahradu – snadno a rychle bez zdění základu

Komerční článekNOVABRIK CZECH, s.r.o.

Postavit opěrnou zeď nebo schody na zahradě může stát nemalé úsilí často spojené se složitou technologií. Existuje jednoduché řešení, které Vám ušetří nervy, čas i peníze.

Článek

Stavebně opěrný systém STAVOBLOCK  je novinkou roku 2011. Jeho hlavní výhodou je suchá výstavba bez použití malty, lepidel a tmelů. Základ se nevyzdívá. Bloky za štípaného betonu se jednoduše skládají na sebe a spojují patentovaným perem a drážkou; ty zajišťují jejich přesné uložení a pevné spojení. Stavba je snadná a rychlá.

STAVOBLOCK umožňuje řešit zejména opěrné zdi a vysoké dělící zdi-ploty. Bloky jsou také s oblibou používány pro celkové dokreslení zahrady, tzv. při tvorbě teras, schodišť, zahradních kuchyní i mobiliáře. Systém skládání bloků umožňuje tvarovou variabilitu od pravoúhlých linií po organicky zaoblené křivky, které kopírují členitost terénu.

STAVOBLOCK vítězí  mezi stavebně opěrnými systémy díky své velké pevnosti, nízké nasákavosti, dlouhé životnosti, snadné stavbě a nízké ceně.

Beton už dávno není jen kus nevzhledného šedého materiálu. Štípané prvky strukturou i barevností dokonale imitují přírodní kámen, jejich montáž je snadná, statická funkce vynikající, a přitom dobře harmonizující s okolním prostředím. STAVOBLOCK se na trh  dodává v několika barevných odstínech a povrchových úpravách. Milovníky přírody potěší, že je tento výrobek ekologický. Beton je přírodní materiál, 100%  recyklovatelný.

Nezávaznou kalkulaci a bezplatné poradenství  žádejte přímo u výrobce Novabrik Czech s.r.o.

Výběr článků

Načítám