Hlavní obsah

Podpory podnikání a investiční příležitosti v regionech České republiky

Novinky, Veletrhy Brno, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímáte se o podpory podnikání, investiční příležitosti a komerční nemovitosti v jednotlivých regionech? Navštivte mezinárodní veletrh URBIS INVEST, v termínu od 12. do 16. dubna na brněnském výstavišti!

Článek

Jednotlivé kraje České republiky představí své podpory podnikání, investiční příležitosti, komerční nemovitostí a regionální inovační strategie na mezinárodním veletrhu URBIS INVEST.

Přehlídku jednotlivých regionů doplňují vystavovatelé veletrhu URBIS TECHNOLOGIE o řešení problematiky komunálních technologií a služeb pro města a obce. Součástí veletrhu je také odborný doprovodný program.

Atraktivní témata doprovodného programu

V doprovodném programu zazní řada zajímavých témat, například: Inovace a technologie v rozvoji regionů, Bezpečná silniční infrastruktura a moderní technologie, Kongres starostů a primátorů nebo praktické ukázky protipovodňových opatření.

Nejen investiční příležitosti, ale i stavebnictví

Souběžně s mezinárodními veletrhy URBIS INVEST a URBIS TECHNOLOGIE se uskuteční také Stavební veletrhy Brno, které jsou největší přehlídkou všech stavebních oborů, technického zařízení budov a interiéru ve střední a východní Evropě.

Více informací na www.urbisinvest.cz.

Výběr článků

Načítám