Hlavní obsah

Koupelna není nafukovací, přesto mají v malé koupelně velkou vanu

Komerční článekRAVAK a.s.

Pokud bydlíte v bytě, určitě vás také napadlo, kéž by měla vaše koupelna o pár m2 víc. Pak by se do ní vešla pohodlnější vana, umyvadlo, nábytek a případně i pračka. Problém s koupelnou řešili i Tomáš s Veronikou, kteří koupili starší byt v paneláku.

Článek

Tomáš s Veronikou bydleli po dobu studií u rodičů. Po skončení školy si hledali vlastní bydlení a padl jim do oka starší panelákový byt. Nelíbila se jim ale koupelna, kde byla klasická plechová vana, která byla na dotyk studená a i nenávratně poškozená. Navíc Tomáš se do ní se svou vyšší postavou sotva vešel. Ani dispoziční řešení nebylo ideální, v koupelně chyběl například nábytek.

Hledali proto řešení, jak do koupelny dostat vše, co potřebují. Architekt jim doporučil některý z konceptů RAVAK. Jejich výhoda spočítá v tom, že nabízejí kompletní řešení prostoru v koupelně. Od vany, přes umyvadla a nábytek až po další příslušenství, které zvyšuje komfort při každodenní hygieně. Mladému páru se hned zalíbil nový koncept Rosa 95. Zaujala je hlavně vana, která je široká jen 95 cm, takže se vejde i do jejich malé koupelny. Nabízí přitom velký vnitřní prostor pro pohodlné koupání, a pokud si dokoupí vanovou zástěnu, tak i při sprchování. Vana, umyvadlo i nábytek jsou navíc designově sladěné.

Vice na www.ravak.cz

Výběr článků

Načítám