Hlavní obsah

Bosch – specialista na vysavače

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte pomocníka nejen pro jarní úklid? Bosch má pro Vás nabídku vysavačů specialistů, splňujících potřeby každé domácnosti.

Článek

Pokud máte doma parkety nebo plovoucí podlahu, pak Vás zaujme vysavač na tvrdé povrchy – ProParquet z řady GL-30. Je vybaven unikátní tryskou ProParquet duo soft, které neunikne žádná nečistota na Vaší podlaze.

Jistě víte, jak složité je dostat z koberce psí nebo kočičí chlupy. Právě pro Vás máme odborníka na zvířecí srst, vysavač ProAnimalHair z řady GL-30. Díky podlahové trysce se dvěma sametovými lištami chlupy z koberce bez problémů dostane.

Pokud Vám leží na srdci nejen čistota domácnosti, ale také úspora energie, pak je tu pro Vás GL-30 ProEnergy. Šetří Vaše peníze a přitom podává optimální výkon.

Možná znáte ten nepříjemný zápach, který se občas při úklidu z vysavače uvolňuje. Tento pach dokonale odbourává další z řady vysavačů Bosch GL-30 – Bionic. Je vybaven speciálním filtrem, který nepříjemný pach pohlcuje a nahrazuje jej přírodní vůní.

Oceníte, když můžete vysát byt na jeden zátah a nemusíte stále hledat zásuvky? Bude se Vám hodit vysavač řady GL-50. Je vybaven unikátním 360° kulovitým, všestranně pohyblivým kloubem, a dlouhým kabelem, s dosahem 15 metrů, takže s ním pohodlně vysajete každý kousek podlahy. Díky ochranným lištám se šetrně odrazí od překážek a nepoškodí nábytek.

Více na stránkách www.bosch-home.com/cz.

Výběr článků

Načítám