Hlavní obsah

Přivítejte jaro v novém prádle a plavkách z kolekce 2011!

Novinky, TIMO s.r.o.

Po dlouhé zimě konečně přichází jaro a v nás se stále silněji probouzí touha líbit se svému okolí a především samy sobě. Klíčem je pohodlné a svůdné spodní prádlo, které pozvedne sebevědomí. Přesně takové je prádlo z nové kolekce české značky TIMO.

Článek

Spodní prádlo značky TIMO je zárukou kvality, výběr uspokojí i ty nejnáročnější zákaznice. Nová kolekce se navíc inspiruje aktuálními světovými trendy a drží krok s firmami vyvíjejícími materiály, které dokonale vyhovují vašemu tělu, podtrhnou vaše přednosti a odvedou pozornost od případných nedostatků.

Kromě tradičních typů spodního prádla přichází kolekce pro rok 2011 také s nabídkou plavek, a to v nejrůznějších modelech a barvách.

V kolekci nechybí klasické vzory, jednodílné plavky, bikiny nebo tankíny, které v posledních sezónách ovládají většinu pláží a koupališť. Kolekce v první řadě vychází vstříc požadavkům samotných zákaznic – na výběr jsou plavky s vyztuženým i nevyztuženým horním dílem, jednoduché i s ozdobami, elegantní i barevně rozverné. Dalším významným pozitivem je široké spektrum nabízených velikostí, což jistě všechny ženy ocení.

Všechny střihy i barevné kombinace si můžete prohlédnout zde.

Výběr článků

Načítám