Hlavní obsah

Šetřete s předokenními roletami

Novinky, LOMAX & Co s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dům bez oken si nedokážeme představit. A nejspíš by se nám v něm vůbec nelíbilo. Jenže okna jsou nejcitlivější částí domu z hlediska zateplení. Právě přes ně totiž uniká až 30 % tepla celého domu. Existuje však snadná pomoc – předokenní rolety LOMAX.

Článek

Při dnešních cenách za energie a teplo, jsou právě předokenní rolety LOMAX ideální návratnou investicí. Prohlédněte si výsledky měření termokamerou.

Předokenní roleta navíc snižuje hlučnost až o 16 dB, což ocení každý, kdo má okna do hlučné ulice. Také ochrání okna před silným větrem, bouří a krupobitím, v létě výrazně pomáhají udržet v interiéru chladnější klima a zároveň chrání vybavení před nežádoucími slunečními paprsky. Jsou také velmi účinnou překážkou pro zloděje.

Rolety rozdělujeme na typy určené pro dodatečnou montáž na již hotový dům a na typy zabudované pod omítku při realizaci novostavby nebo rekonstrukce. Svým jednoduchým designem se snadno začlení do architektury každé budovy.

Široký výběr z barevných provedení hliníkových lamel umožňuje vybrat si ideální roletu podle barvy omítky. Vodicí a koncové lišty se dodávají v jakékoliv barvě RAL nebo s renolitovou fólií v imitacích dřeva.

Lze je ovládat mechanicky, ale také trubkovým elektropohonem s možností obsluhy místně nebo centrálně. Ovládání lze doplnit o časové spínače nebo rádiové řízení.

Předokenní rolety LOMAX jsou zkrátka nejlepším strážcem soukromí a bezpečí každého domova.

Výběr článků

Načítám