Hlavní obsah

Vylepšete si bydlení s Expres půjčkou

Novinky, GE Money, a.s.

Odkládáte své plány na rekonstrukci bydlení nebo nákup nových spotřebičů? S Expres půjčkou od GE Money Bank už nemusíte, chybějící peníze budete mít na účtu do 5 minut od podpisu smlouvy. Půjčíme vám 30 až 600 tisíc korun. Při sjednání do konce května navíc získáte jednu ze tří výhod podle svého výběru.

Článek

Důvodů k rekonstrukci domu nebo bytu je mnoho. Někdo dává přednost zvyšování svého komfortu a investuje do lepší kuchyně nebo koupelny, jiný musí opravit zastaralé rozvody. Dobrým důvodem je také snaha ušetřit výměnou oken nebo zateplením fasády. Pokud váš rodinný rozpočet neumožňuje potřebnou investici, obraťte se na GE Money.

Při zřízení půjčky do konce května si můžete vybrat jednu ze tří výhod: poskytnutí půjčky a předčasné splacení zdarma, zaplacení jedné splátky bankou nebo odklad splátek o 3 měsíce. Ušetříte tak až několik tisíc korun.

Sjednání Expres půjčky  je jednoduché. Stačí předložit běžné doklady totožnosti, potvrzení o příjmu a doklad pro ověření adresy. Pro získání půjčky nepotřebujete ručitele, ani dokládat své plány. Do 5 minut od podpisu smlouvy máte peníze na účtu. GE Money Bank nabízí k půjčkám také možnost pojištění pro případ ztráty zaměstnání, nemoci, invalidity nebo úmrtí.

Zda a v jaké výši můžete půjčku od banky získat, si ověřte na internetových stránkách www.exprespujcka.cz  či na lince 844 844 844.

Výběr článků

Načítám