Hlavní obsah

V boji o záchranu Slavii podpoří slavné osobnosti

Komerční článekSK Slavia Praha - fotbal a.s.

V jarních bojích o záchranu podpoří fotbalisty Slavie slavné osobnosti. Každý domácí zápas červenobílých v Synot Tip Areně v Edenu má svého patrona. Na jaře budou Slavii držet palce například Miroslav Ondříček, Barbora Špotáková, Jan Kodeš, Jakub Prachař a další slavní slávisté.

Článek

Každý z patronů také věnuje nějaký osobní dárek, který bude v průběhu nebo po skončení sezony vydražen. Výtěžek z dražby poputuje na charitativní účely.

Patronem prvního jarního zápasu Slavie se stal wimbledonský vítěz a dvojnásobný vítěz French Open Jan Kodeš. Jako bývalý vrcholový tenista ví moc dobře, jaké to je, když sportovec musí zlomit nepříznivé období.

„Sezona je vždycky těžká, jsou v ní momenty, kdy se zkrátka nedaří a člověk si přestane věřit. Důležité je vytrvat a tyto nepříznivé momenty překonat. Myslím si, že Slavie bude teď hrát určitě lépe než na podzim,“ věří tenisová legenda.

„Hráči do toho musejí dát srdce a zabojovat. Je to sport, jednou se vyhraje a jednou zase prohraje. Ale nejdůležitější je vytrvat a neházet flintu do žita. Člověk musí za vítězstvím pořád jít, musí tam být obrovská motivace a vůle, bez toho to zkrátka nejde,“ uzavírá Jan Kodeš.

Výběr článků

Načítám