Hlavní obsah

Nová síla značky ŠKODA

Novinky, Škoda

Největší domácí automobilka oficiálně představila novou podobu svého loga i celého korporátního designu. Modernizovaný okřídlený šíp, který je příslibem nových modelů, nových technologií a nové síly značky ŠKODA, se na vozech objeví v roce 2012.

Článek

„Chtěli jsme dát jasný signál, že se ŠKODA dále vyvíjí. Nový vzhled posunuje značku ještě dále v měřítkách svěžesti, kvality a preciznosti,“ říká k novince Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, předseda představenstva ŠKODA. Inovované CI je jedním z milníků růstové strategie ŠKODA, kterou Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland představil loni na podzim krátce po svém nástupu do funkce. V rámci růstové strategie plánuje ŠKODA expanzi na nové trhy a zdvojnásobení současných prodejů.

„ŠKODA jde svou cestou a chce na domácím i mezinárodním poli projevit svou novou sílu. ŠKODA byla, je a bude synonymem pro vozy s dobrým poměrem ceny a užitné hodnoty, chytrými řešeními a precizním zpracováním. To vše nyní vyjadřuje i naše modernizované logo, ” doplňuje Jürgen Stackmann, člen představenstva za oblast marketingu a prodeje.

Výběr článků

Načítám