Hlavní obsah

Rodinný dům Chico - dům za milion. Vlastní dům už nemusí být jen sen

Novinky, CANABA a.s.

Společnost CANABA uvedla na český trh novinku - rodinný dům CHICO, jehož cena je jen 1 milion Kč. Dlouholetý cíl zpřístupnit kvalitní bydlení ve vlastním domě co nejširšímu spektru zájemců a za nejnižší cenu se stal realitou.

Rodinný dům CHICO

Článek

Rodinný dům CHICO poskytuje kvalitní a pohodlné bydlení tří až čtyřčlenné rodině, a to za neuvěřitelnou cenu 1 milion Kč. V základním provedení je dům koncipován jako 4+1, přičemž minimální úpravou lze vytvořit konfiguraci 3+1, při podlahové ploše přes 82 m2.

Kuchyňský kout

Promyšlené vnitřní dispozice s účelně využitým každým kouskem plochy jsou navrženy citlivě tak, aby poskytovaly každému členu rodiny vlastní soukromí, ale zároveň nabídly velkolepý prostor pro společný život všech členů domácnosti.

Kuchyňský kout

Kuchyňský kout

Unikátní masivní montovaná technologie na bázi ekobetonu zaručuje nízké náklady na vytápění a prakticky neomezenou životnost domu. Aby CANABA prokázala, že to s nabídkou rodinného domu CHICO myslí vážně, postavila pro veřejnost vzorový dům v Nupakách u Prahy.

Kuchyňský kout

Každý zájemce se nyní může na vlastní oči přesvědčit, že i za pouhý milion se dá pořídit moderní a kvalitní bydlení. Vzorový dům CHICO je otevřen každý den od pondělí do neděle od 10 do 18 hodin.

Kuchyňský kout

Výběr článků

Načítám