Hlavní obsah

Účet Fio banky je opět výhodnější

Novinky, Fio banka, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fio banka kromě účtu bez poplatků s internetbankingem, mezinárodní elektronickou platební kartou a neomezeným počtem domácích elektronických transakcí zdarma nově nabízí i 10 výběrů měsíčně v síti bankomatů Pharro za 0 Kč.

Článek

Fio banka nabízí běžný účet bez poplatků fyzickým osobám, podnikatelům i firmám. Bez poplatků však není pouze vedení účtu, ale kromě internetbankingu a elektronické platební karty především neomezený počet domácích on-line plateb – jednorázových a trvalých příkazů, inkas i příkazů SIPO. K tomu bezplatný elektronický platební styk na Slovensko, výhodné europlatby nebo další zahraniční platby v nejčastěji používaných měnách za nízké ceny.

Nově navíc mohou klienti Fio banky využít i deset výběrů měsíčně v síti bankomatů Pharro za 0 Kč. Tato síť čítá v současné době přes 60 aktivních bankomatů po celé České republice, které jsou umístěny na frekventovaných místech. V budoucnu se budou co-brandované bankomaty vyskytovat i na vybraných pobočkách banky, kterých je v současné době již téměř šedesát.

Výběr článků

Načítám