Hlavní obsah

Bydlení na dobré adrese - v zeleni a přece v centru Prahy

Komerční článek

Najít volný prostor pro výstavbu v centru Prahy, ale zároveň v klidné čtvrti, kterou ovládají prvorepublikové vilky a vzrostlé stromy, se zdá být v dnešní době téměř utopií. Společnosti ED Group, která je zkušeným developerem, se to podařilo.

Článek

ED Group právě začíná se stavbou bytového domu v části Prahy 5 známé jako Bertramka, patřící k nejlepším pražským adresám. Rezidence pod Bertramkou se v ulici U Vojanky stane zcela přirozenou součástí stávající zástavby s fungující občanskou vybaveností.

Rezidence pod Bertramkou nabízí 21 nadstandardních bytů. Projekt je připraven tak, aby bylo možné zvolit různé řešení dispozic v každém bytě. Budou vyslyšena také přání při výběru zařizovacích materiálů.

Rezidenční dům využívá tradičních stavebních materiálů ve spojení s nejmodernějšími technologiemi. Energeticky úsporné cihly Porotherm, kvalitní dřevěné podlahy, venkovní žaluzie s elektrickým pohonem – to je začátek dlouhého seznamu pečlivě vybraných materiálů.

Téměř jako v rodinném domě si budete připadat v každém z bytů Rezidence pod Bertramkou díky terase nebo předzahrádce. Úložné prostory rozšíří sklep a k bytu je minimálně jedno parkovací stání.

ED Group nyní zahájil prodej – využijte možnosti vybrat si dle vašich představ.

Výběr článků

Načítám