Hlavní obsah

Prožijte s dětmi neopakovatelné jarní prázdniny v Praze, věnujte dětem poznání a zábavu!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha se může stát v době jarních prázdnin pro vaše děti ideálním místem poznání, zábavy, radosti a nadšení. Ukažte svým ratolestem již od útlého věku historii a zábavu hlavního města, jedinečné památky a dětské atrakce, dopřejte jim o jejich volnu zábavu, na kterou nezapomenou.

Článek

V zimním období jsme si zvykli jezdit na hory užívat si zimních radovánek, procházek v bílém prašanu za svitu sluníčka, který rozehrává sněhové vločky do neuvěřitelných scenérií. Je na co se dívat, nechat se uchvátit zmrzlou jinovatkou na stromech, probleskujícími krystalky ledu a sněhu, zkrátka necháváme se unést neopakovatelnou atmosférou zimní romantiky.

Zamysleli jste se někdy nad změnou z tohoto stereotypu?

Ano, hodně lidí jezdí v zimě za sluníčkem do tropických krajin a nevnímají krásu, která na ně doma čeká. Nenechte si ujít několik zcela ojedinělých dní v Praze, vezměte na výlet své ratolesti, babičky a dědečky a naplánujte si jarní prázdniny v matičce měst, ve stověžaté Praze.

Pražský pohádkový hotel William je přímo stvořený pro rodinnou dovolenou s dětmi v zimním období, hotel myslí na předškoláky v lednu a školáky v únoru.

Dopřejte si pohádkový týden v Praze, v hotelu a v restauraci, provedeme vás pohádkou, vraťte se s dětmi do doby rytířů a mušketýrů v restauraci Stará zbrojnice, kde se ocitnete v klukovských snech. Pobyt v Praze vám zpříjemníme doporučením mnoha akcí, atrakcí, jedinečných zážitků a poznání.

Ubytujte se v hotelech na nejlepších pražských adresách za přijatelné ceny, budete překvapeni milou obsluhou a službami. Dopřejte si s dětmi centrum Prahy a vyrazte za poznáním. Best Western Hotel Kampa v srdci Malé Strany v historické části hlavního města na vás dýchne svojí neopakovatelnou historií.

Praha je v zimních měsících ideální pro návštěvu památek, protože není "nadupaná" cizinci lačnými po exkurzi Prahou v poklusu.

V zimě si můžete bez spěchu a honu dosyta prohlédnout mnoho výstav ze světa zvířat, exotiky a techniky. Divadla pro děti nabízí nepřebernou paletu epizod a představení. A ruku na srdce, kdy jste naposledy viděli Spejbla a Hurvínka?

A co dětské sny mašinfíry v Království železnic? Můžete ukázat dětem slona na sněhu a koulující se opice. Určitě si dovede představit rozzářené dětské obličeje, pusu od ucha k uchu a nekončící otázky jak je to s těmi slony?

Nenechte připravit vaše děti o pohádkové prožitky předjarní Prahy, vychutnejte si krásu zasněžených pověstných pražských střech, které jsou ještě více umocněny zlatým odrazem zimního sluníčka od kostelních a chrámových věží.

Pražské hotely na nejlepších adresách vám nabízí jedinečnou příležitost jak prožít neopakovatelné dny s vašimi dětmi. Vítejte v Best Western Hotelu Kampa a Hotelu William a Melantrich v srdci Prahy!

Výběr článků

Načítám